Genskabe mistede billeder

Har du været så uheldig at miste dine billeder fra Punkling Photo, er der en god mulighed for at jeg stadig har jeres billeder et eller andet sted i mit arkiv.

 

Prisen for at jeg "går i" arkivet, genskaber jeres billeder og sender jer billederne igen er:

375 kr.

 

Ønsker i denne gang  at modtage billederne på et USB stik så i ikke riskiere at miste dem igen, er prisen (inkl. at jeg finder jeres billeder frem)

750 kr.

Betina får de varmeste og bedste anbefalinger fra os. Det var grænseoverskridende at skulle få taget billeder uden så meget tøj, men man blev hurtig tryg og afslappet i hendes selskab. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores graviditetsbilleder, hele oplevelsen og den fine og hurtige service der er på billederne. Hun har virkelig fået foreviget min tykke mave, på den fineste måde. Tusinde tak for det.

Carina Hocke Sartor

Absolut anbefalelsesværdig fotograf! Betina er professionel, dygtig og virkelig rar at få taget billeder hos og i hele processen efterfølgende.
Vi har fået taget billeder af vores lille datter, der ikke var super samarbejdsvillig, og alligevel formåede Betina at få en masse dejlige billeder af hende.
Herfra er der ikke andet at sige end mange tak og vi ses igen

Vania Kellmann Borring