Baby hjemmefotografering

Fotografering i dit eget hjem !

 

Jeg tilbyder i øjeblikket helt ekstraordinært hjemmefotografering familier med babyer i alderen 3-12 måneder (gælder kun i København) Dette tilbud gælder kun frem til 4/6-2020.

Pris inkl. 5 valgfrie digitale billeder KUN

950kr.

Sådan foregår det:

I booker en tid ved at sende en mail til betinaheisz@hotmail.com eller på facebooksiden Punkling Photo, når vi har fundet en tid der passer os begge kommer jeg hjem til jer med mit mobile fotostudie, det kan sættes op i alle hjem og kræver ikke særligt lysindfald eller andet (blot et par ledige kvm på et gulv)

 

Her lidt  ideer tøj, det er naturligvis IKKE et krav: 
  • Husk en time inden fotograferingen, ingen stramme strømper eller andet der kan lave mærker i huden på barnet.
  • Ensfarvet tøj i afdæmpede farver, gerne uden for meget print, mønster eller tekst.
  • Forslag til pigetøj: Kjoler uden eller med korte ærmer.
  • Forslag til drengetøj: Jeans, seler, smækbukser, bodyer uden eller med korte ærmer.
  • Medbring gerne søde huer, hatte, hårbånd og evt. barnets yndlings bamse/sovedyr (ikke legetøj)
  • Husk jer selv ! Skal Mor og Far med på et billede så tænk gerne i tøj med afdæmpede farver, uden print og for meget mønster. 

 

 
Bestilling:
Efter fotograferingen (som oftes samme dag) sender jeg et “kontakt ark” til dig på mail. Dette er små udgaver af de bedste billeder i ubehandlet form med mit logo henover. Du kan herefter i ro og mag hjemme hos dig selv beslutte hvilke billeder du ønsker færdig redigeret. Bestillingen skal ligge hos mig senest 7 dage efter. Når beslutningen er taget, afgiver du din bestilling til mig, og inden for en uge har du de færdige digitale billeder som du modtager på et dropbox link.