Hvor  ?

Jeg afholder mine foto-dage i det smukke orangeri (drivhus på dansk) som ligger i gården Vesterbrogade 66. Billederne bliver dog altid taget med helt hvid baggrund. 

Der er bus lige til døren, og mulighed for gratis parkering under fotograferingen (send mig blot en mail ang. dette).

 

Sådan foregår det:

  • Du booker en tid ved at sende en mail til betinaheisz@hotmail.com, eller inde på Punkling Photos facebookside.
  • Når du ankommer (gerne 5-10 min. før jeres tid) tager min søde assistent imod dig.
  • Fotograferingen tager ca. 15-20 min. og tages på hvid baggrund.
  • Du modtager et par dage efter fotograferingen et kontaktark med små uredigerede udgaver af billederne med mit logo henover. Ud fra dette kan du herefter vælge hvilke du ønsker at bestille. Der er naturligvis mulighed for at bestille ekstra billeder, og du kommer til at se ALLE de bedste fra fotograferingen.

 

Hvad koster det ?

Mini pakken:

Fotografering ca. 15 min. Inkl. 2 stk. valgfrie digitale billeder i både farve og sort/hvide. (fin til familie billede og måske et enkelt af 1 barn alene)

500kr.

 

Mellem pakken:

Fotografering ca. 20 min. Inkl. 4 stk. valgfrie digitale billeder i både farve og sort/hvide. (God til familiebillede og billeder af et eller to børn alene)

750kr.

 

"Den store" pakke:

Fotografering ca. 30 min. Inkl. 6 stk. valgfrie digitale billeder i både farve og sort/hvide. (God til familiebillede og billeder af et eller flere børn , både sammen og alene)

1000kr.

 

 

Hvad skal i have på ?

  • Forslag til pigetøj: Kjoler/buksedragter, gerne ensfarvet eller uden for voldsomt print. Strik er altid godt. 
  • Forslag til drengetøj: Jeans, seler, smækbukser, body/trøje helst i ensfarvet (eller uden for voldsomt print) Strik er altid godt. 
  • Helst ingen legetøj eller Iphones ! (da det er min erfaring at det fjerner fokus, og barnet skulle jo gerne kigge på fotografen (og ikke en telefon/legetøj)
  • Husk jer selv ! Skal forældre med på et billede så tænk gerne i ensfarvet tøj, i afdæmpede farver.
  • Ved ældre børn er det en god ide at forberede dem på at de skal til fotograf og husk snacks (dog først til bagefter)

 

Tag en tur i "galleriet" og se alle de flotte billeder af både store og små, og husk at det bestemt ikke kun børn der fotograferes, så måske du mangler et flot profil billede til din linkedin, C.V eller hjemmeside ? måske et fint billede af din hund, din nye guitar eller noget helt andet, så skriv mig trygt en mail og book en tid. 

 

Betina - Fotograf Punkling Photo