Pop-up fotodag 28 Nov 2020

Pop-up fotografering

Lørdag d. 28 November 2020

Mimi pakken:

ca. 20 min. Inkl. 4 stk. valgfrie digitale billeder i både farve og sort/hvide. (fin til familie billede og måske et enkelt af 1 barn alene)

750kr. 

 

Mellem pakken: 

Fotografering ca. 30 min. Inkl. 6 stk. valgfrie digitale billeder i både farve og sort/hvide. (god til familiebillede og billeder af et eller to børn alene)

900 kr. 

 

"Den store" pakke: 

Fotografering ca. 45 min. Inkl. 10 stk. valgfrie digitale billeder i både farve og sort/hvide. (God til familiebillede og billeder af et eller flere børn alene)

1300 kr. 

 

Hvor og Hvornår ?

Fotograferingen er i de skønne lokalerne hos "Ro og Mag"  Jacobys Allé 4, 1806 Frederiksberg.  Der er to timers gratis gadeparkering lige foran, og god mulighed for at sætte barnevogn og ladcykler foran. 

 

Den sidste ledige tid er: Kl. 13:30

 

Listen opdateres løbende efter hvilke tider der er tilbage. 

 

Sådan foregår det:

  • Du booker en tid ved at sende en mail til betinaheisz@hotmail.com, eller inde på Punkling Photos facebookside.
  • Ankom gerne lidt i god tid (gerne 5-10 min. før jeres tid) Der er et hyggeligt "venteområde" med puder på gulvet.
  • Fotograferingen tages på hvid baggrund.
  • Du modtager et par dage efter fotograferingen et kontaktark med små uredigerede udgaver af billederne med mit logo henover. Ud fra dette kan du herefter vælge hvilke du ønsker at bestille. Der er naturligvis mulighed for at bestille ekstra billeder, og du kommer til at se ALLE de bedste fra fotograferingen.

 

Hvad skal i have på ? 

  • Forslag til pigetøj: Kjoler/buksedragter, gerne ensfarvet eller uden for voldsomt print. Strik er altid godt. 
  • Forslag til drengetøj: Jeans, seler, smækbukser, body/trøje helst i ensfarvet (eller uden for voldsomt print) Strik er altid godt. 
  • Helst ingen legetøj eller Iphones ! (da det er min erfaring at det fjerner fokus, og barnet skulle jo gerne kigge på fotografen (og ikke en telefon/legetøj)
  • Husk jer selv ! Skal forældre med på et billede så tænk gerne i ensfarvet tøj, i afdæmpede farver.
  • Ved ældre børn er det en god ide at forberede dem på at de skal til fotograf og husk snacks (dog først til bagefter)

 

Fotograferingerne foregår efter alle corona restriktioner, der vil kun være en familie i studiet af gangen, og alt sprittes af imellem hver kunde.

 

Tag en tur i "galleriet" og se alle de flotte billeder af både store og små, og husk at det bestemt ikke kun børn der fotograferes, så måske du mangler et flot profil billede til din linkedin, C.V eller hjemmeside ? måske et fint billede af din hund, din nye guitar eller noget helt andet, så skriv mig trygt en mail og book en tid. 

 

Jeg glæder mig SÅ meget til at hygge med jer alle, kendte som ukendte ansigter. 

 

Betina - Fotograf Punkling Photo