Hvor ?

Jeg kommer hjem til jer ! Jeg kører i hele København og min transport er allerede med i prisen, bor du udenfor byen kan du kontakte mig for at få prisen på ekstra kørsel.

Hvis det er muligt må i gerne rydde en ca. 3-4 m2 et sted i jeres hjem (det er som oftes nok at flytte et sofabord). I skal ikke tage højde for lysindfald da jeg har fotolamper med når jeg kommer.

 
 
Hvordan ?
 
Så snart jeg er ankommet hjemme hos jer går jeg igang med at sætte mit lille studie op (det tager ca. 5 min.) og derefter går vi  igang med fotograferingen, helst hurtigst muligt. Det er min erfaring at der ofte kan tages fine billeder i det tidsrum hvor de små lige skal finde ud af hvad der skal ske og stadig lige ser det hele an.
 
 
Hvor lang tid tager det ?
 
En fotografering tager ca. 45 min.. Tidsrummet er sat ud fra at jeg ved at at de fleste både børn og forældre er udkørte efter 45 min (Ja det ER hårdt arbejde). Husk at fotograferingen altid er på barnets præmisser, det skal være en sjov og hyggelig oplevelse, og vi stopper når vi fornemmer at  barnet ikke vil mere.
 
 
Hvad koster det ?
 
Prisen er 1800 kr. inkl. 5 digitale billeder i høj opløsning i både farve og sort/hvide, i får mulighed for at vælge billeder ud fra  alle dem der er taget efterfølgende via. et link. 
Jeg kører i hele København og prisen er inkl. min tid og transport.
 

Booking:

Du booker en tid ved at kontakte mig via. mail (betinaheisz@hotmail.com) eller på min facebook side.  

 
Betaling: 
 
Du betaler for fotografering senest to dage inden din fototid. Kvitteringen modtager du efterfølgende sammen med dine billeder.
 
 
Bestilling:
 
Efter fotograferingen (som oftes samme dag) sender jeg et “kontakt ark” til jer på mail. Dette er små udgaver af de bedste billeder i ubehandlet form med mit logo henover. I kan herefter i ro og mag hjemme hos jer selv beslutte hvilke billeder i ønsker færdig redigeret. Bestillingen skal ligge hos mig senest 7 dage efter. Når beslutningen er taget, afgiver i jeres bestilling til mig og ca. uge efter har i de færdige digitale billeder som i modtager på et dropbox link.
 
Her lidt  ideer tøj, det er naturligvis IKKE et krav: 
  • Husk en time inden fotograferingen, ingen stramme strømper eller andet der kan lave mærker i huden på barnet.
  • Ensfarvet tøj i afdæmpede farver, gerne uden for meget print, mønster eller tekst. Helst ikke hvid eller sort.
  • Det er altid godt med søde huer, hatte, hårbånd og evt. barnets yndlings bamse/sovedyr (ikke legetøj)
  • Ved ældre børn er det en god ide at forberede dem på at de skal til fotograf. Hvad går det ud på, det der med at være ved fotograf ? 
  • Husk jer selv ! Skal forældre med på et billede så tænk gerne i tøj med afdæmpede farver, uden print og for meget mønster. Meget gerne lidt i sammen farvenuance til hele familien f.eks pastel farver, lyse farver, grå farve nuancer eller naturfarver.

Kun roser herfra.. Masser af tålmodighed med lille fisen.. Og god stemning og afslappet tilgang til de små..
Og så de dejligste billeder og ansigtsudtryk er blevet fanget og foreviget.. Tak

Simone Toftlund Hansen

Vi har fået nogle fantastiske billeder lavet af Betina! Kan klart anbefales. Det hele værd :-)

 
Ditte Klint Nøhr