Om fotografen:

Jeg har en baggrund som reklamefotograf men helliger mig nu helt mit eget lille "en-kvindes-firma" nemlig Punkling Photo. Min foto stil er enkelt, naturlig og nordisk. Jeg bruger ikke en masse rekvisitter, tyl, pynt og andet der fjerner fokus fra barnet. 

Jeg tilbyder hjemmefotografering, af og til "pop up fotografering" (begge i København)

Privat er jeg gift med min drømmemand og mor til pseudotvillinger, en pige og en dreng. Jeg elsker mit arbejde  og der er ingen tvivl om at jeg har verdens fedeste og sjoveste job!

Har du spørgsmål eller forespørgsler så send mig blot en mail på betinaheisz@hotmail.com, så skal jeg straks vende tilbage med et svar til dig.

 

Betina

Kære Alle der søger en god fotograf.

I skal vælge Betina !

- Det skal i fordi at Betina er så vanvittig god til at fange børns/og din opmærksomhed, hun hu fanger de helt rigtige øjeblikke.

- Det skal i fordi billederne hun tager, som man forevigt har som minde, bliver så vildt gode. 

 

 

 

Christina Larsen

Vil på det varmeste anbefale Betina. Meget imødekommende og ekstrem god til vores generte lille søn på 2 år. Hun fik taget de skønneste billeder af ham og af os alle 3 - til trods for at forældrene er knap så fotogene blev det nogle skønne billeder, fra en hyggelig time i Betinas selskab. Hvis du/I har brug for nogle herlige livsglade billeder så er Punkling Photo helt klart at fortrække :-)

 

 

Jeanette Linde-Laursen