Location:

Jeg kommer til dig. Skal billederne tages i din virksomhed, eller ude på location ? Jeg kender masser af gode steder i København, og så snart jeg ved hvilken brance du arbejder i kan vi i fællesskab finde de bedste steder at tage billederne. Ønsker du helt klassike studie billeder med hvid baggrund, kan det naturligvis også lade sig gøre.

 

Booking:

Du booker en tid ved at kontakte mig via. mail eller på  facebook.  Du betaler for fotografering senest ved ankomsten til fotograferingen.

 
 
Pris:
Prisen for et photoshoot inkl. min kørsel, seleve fotograferingen og 5 valgfrie billeder er 1800kr. inkl. moms.
 
 
Bestilling:
Efter fotograferingen (som oftes samme dag) sender jeg et “kontakt ark” til dig på mail. Dette er små udgaver af de bedste billeder i ubehandlet form med mit logo henover. Du kan herefter i ro og mag hjemme hos dig selv beslutte hvilke billeder du ønsker færdig redigeret. Bestillingen skal ligge hos mig senest 7 dage efter. Når beslutningen er taget, afgiver du din bestilling til mig og inden for en uge har du de færdige billeder i fuld opløsning som du modtager på et dropbox link.
 
Her lidt  ideer tøj, det er naturligvis IKKE et krav:
 
  • Medbring lidt ensfarvet tøj, eller bare noget uden for meget print, mønster eller tekst.
  • Højhælede sko eller støvler (det hjælper på holdningen)
  • Store armbånd og hatte kan også være super fint på billeder (hvis det er noget du normalt går med) 
  • Husk gerne en pudder til næsen og en læbepomade.
  • Tag gerne flere sæt tøj med, så kan vi kigge sammen på hvad der vil fungere bedst. 
  • Skal i være flere med på billederne, så tænk gerne lidt i samme farvetoner mht. til tøj. Gerne grå, naturfarver eller hvid. (dog helst ikke ens farver)